Advertisement

Vingegaard - Favoritterne kom samlet op over col de joux plane, men på nedkørslen kom richie porte i problemer.

Vingegaard - Favoritterne kom samlet op over col de joux plane, men på nedkørslen kom richie porte i problemer.. Aleksej lutsenko gik i angreb, og australieren kunne ikke følge med. Flere danskere sprudlede på 5. Og på den måde holde sig til, hvis roglic' skader fra styrtet viser sig at bremse hans jagt på den samlede sejr. Geraint thomas kørte med lutsenko, men styrtede undervejs på nedkørslen, og kaosset var. Etape i tour de france, inden tadej pogacar satte konkurrenterne på plads.

Jonas vingegaard har bidt sig fast blandt forfølgerne til tadej pogacar, der igen var suveræn på niende etape i tour de france. Etape i tour de france, inden tadej pogacar satte konkurrenterne på plads. Aleksej lutsenko gik i angreb, og australieren kunne ikke følge med. Geraint thomas kørte med lutsenko, men styrtede undervejs på nedkørslen, og kaosset var. Jonas vingegaard kom i mål godt halvandet minut senere og tog altså andenpladsen.

Holdkammerat driller Vingegaard efter bommert før Tour ...
Holdkammerat driller Vingegaard efter bommert før Tour ... from free-cdn.tv2i.dk
Aleksej lutsenko gik i angreb, og australieren kunne ikke følge med. Etape i tour de france, inden tadej pogacar satte konkurrenterne på plads. Favoritterne kom samlet op over col de joux plane, men på nedkørslen kom richie porte i problemer. Og på den måde holde sig til, hvis roglic' skader fra styrtet viser sig at bremse hans jagt på den samlede sejr. Flere danskere sprudlede på 5. Jonas vingegaard kom i mål godt halvandet minut senere og tog altså andenpladsen. Med en god præstation onsdag er der udmærkede muligheder for, at han kan køre sig længere frem i klassementet. Jonas vingegaard har bidt sig fast blandt forfølgerne til tadej pogacar, der igen var suveræn på niende etape i tour de france.

Flere danskere sprudlede på 5.

Etape i tour de france, inden tadej pogacar satte konkurrenterne på plads. Med en god præstation onsdag er der udmærkede muligheder for, at han kan køre sig længere frem i klassementet. Geraint thomas kørte med lutsenko, men styrtede undervejs på nedkørslen, og kaosset var. Jonas vingegaard kom i mål godt halvandet minut senere og tog altså andenpladsen. Jonas vingegaard har bidt sig fast blandt forfølgerne til tadej pogacar, der igen var suveræn på niende etape i tour de france. Aleksej lutsenko gik i angreb, og australieren kunne ikke følge med. Favoritterne kom samlet op over col de joux plane, men på nedkørslen kom richie porte i problemer. Flere danskere sprudlede på 5. Og på den måde holde sig til, hvis roglic' skader fra styrtet viser sig at bremse hans jagt på den samlede sejr.

Med en god præstation onsdag er der udmærkede muligheder for, at han kan køre sig længere frem i klassementet. Flere danskere sprudlede på 5. Jonas vingegaard kom i mål godt halvandet minut senere og tog altså andenpladsen. Etape i tour de france, inden tadej pogacar satte konkurrenterne på plads. Jonas vingegaard har bidt sig fast blandt forfølgerne til tadej pogacar, der igen var suveræn på niende etape i tour de france.

Wederopstanding Jumbo-Visma op Ventoux: Van Aert wint ...
Wederopstanding Jumbo-Visma op Ventoux: Van Aert wint ... from cdn.nos.nl
Og på den måde holde sig til, hvis roglic' skader fra styrtet viser sig at bremse hans jagt på den samlede sejr. Aleksej lutsenko gik i angreb, og australieren kunne ikke følge med. Flere danskere sprudlede på 5. Jonas vingegaard har bidt sig fast blandt forfølgerne til tadej pogacar, der igen var suveræn på niende etape i tour de france. Geraint thomas kørte med lutsenko, men styrtede undervejs på nedkørslen, og kaosset var. Med en god præstation onsdag er der udmærkede muligheder for, at han kan køre sig længere frem i klassementet. Jonas vingegaard kom i mål godt halvandet minut senere og tog altså andenpladsen. Favoritterne kom samlet op over col de joux plane, men på nedkørslen kom richie porte i problemer.

Jonas vingegaard har bidt sig fast blandt forfølgerne til tadej pogacar, der igen var suveræn på niende etape i tour de france.

Favoritterne kom samlet op over col de joux plane, men på nedkørslen kom richie porte i problemer. Jonas vingegaard kom i mål godt halvandet minut senere og tog altså andenpladsen. Aleksej lutsenko gik i angreb, og australieren kunne ikke følge med. Med en god præstation onsdag er der udmærkede muligheder for, at han kan køre sig længere frem i klassementet. Etape i tour de france, inden tadej pogacar satte konkurrenterne på plads. Geraint thomas kørte med lutsenko, men styrtede undervejs på nedkørslen, og kaosset var. Flere danskere sprudlede på 5. Jonas vingegaard har bidt sig fast blandt forfølgerne til tadej pogacar, der igen var suveræn på niende etape i tour de france. Og på den måde holde sig til, hvis roglic' skader fra styrtet viser sig at bremse hans jagt på den samlede sejr.

Og på den måde holde sig til, hvis roglic' skader fra styrtet viser sig at bremse hans jagt på den samlede sejr. Jonas vingegaard har bidt sig fast blandt forfølgerne til tadej pogacar, der igen var suveræn på niende etape i tour de france. Geraint thomas kørte med lutsenko, men styrtede undervejs på nedkørslen, og kaosset var. Jonas vingegaard kom i mål godt halvandet minut senere og tog altså andenpladsen. Flere danskere sprudlede på 5.

Jonas Vingegaard kører til Paris som toer i Touren ...
Jonas Vingegaard kører til Paris som toer i Touren ... from imengine.public.mhm.infomaker.io
Favoritterne kom samlet op over col de joux plane, men på nedkørslen kom richie porte i problemer. Etape i tour de france, inden tadej pogacar satte konkurrenterne på plads. Jonas vingegaard har bidt sig fast blandt forfølgerne til tadej pogacar, der igen var suveræn på niende etape i tour de france. Flere danskere sprudlede på 5. Geraint thomas kørte med lutsenko, men styrtede undervejs på nedkørslen, og kaosset var. Jonas vingegaard kom i mål godt halvandet minut senere og tog altså andenpladsen. Med en god præstation onsdag er der udmærkede muligheder for, at han kan køre sig længere frem i klassementet. Og på den måde holde sig til, hvis roglic' skader fra styrtet viser sig at bremse hans jagt på den samlede sejr.

Med en god præstation onsdag er der udmærkede muligheder for, at han kan køre sig længere frem i klassementet.

Geraint thomas kørte med lutsenko, men styrtede undervejs på nedkørslen, og kaosset var. Jonas vingegaard kom i mål godt halvandet minut senere og tog altså andenpladsen. Etape i tour de france, inden tadej pogacar satte konkurrenterne på plads. Flere danskere sprudlede på 5. Favoritterne kom samlet op over col de joux plane, men på nedkørslen kom richie porte i problemer. Og på den måde holde sig til, hvis roglic' skader fra styrtet viser sig at bremse hans jagt på den samlede sejr. Aleksej lutsenko gik i angreb, og australieren kunne ikke følge med. Jonas vingegaard har bidt sig fast blandt forfølgerne til tadej pogacar, der igen var suveræn på niende etape i tour de france. Med en god præstation onsdag er der udmærkede muligheder for, at han kan køre sig længere frem i klassementet.

Posting Komentar

0 Komentar